Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 01:15

Μια γιγάντια ελληνική σημαία 21 τ.μ. κυματίζει στο Λεσίνι! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νέοι του χωριού τοποθέτησαν μια τεράστια σημαία στη κορυφή του χωριού που πλέον είναι ορατή από τα γύρω χωριά και τον κάμπο του Λεσινίου.

Η γαλανόλευκη σημαία που υψώθηκε στον λόφο Παναγιάς στο Λεσίνι βρίσκεται σε υψόμετρο 152 μέτρων, έχει επιφάνεια 21 τετραγωνικά μέτρα και είναι τοποθετημένη πάνω σε έναν ιστό 12 μέτρων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από τους νέους του χωριού που πρόθεσή τους είναι να κυματίζει στο λόφο για πάντα ώστε να μην ξεχνάνε ντόπιοι και περαστικοί το σύμβολο της πατρίδας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην έπαρση της ελληνικής σημαίας είναι οι: Μιχάλης Αντωνόπουλος, Βασίλης Γατσώρης, Γιώργος Γατσώρης, Γεράσιμος Κοντοπάνος, Παναγιώτης Κοντοπάνος, Ηλίας Κουτσουπιάς, Νίκος Λάης, Δημήτρης Λαμπόβας, Νίκος Μπανιάς, Γιάννης Παπανικολάου, Βασίλης Ράπτης, Παρασκευάς Σολωμός και Παναγιώτης Τσάμης.

iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 2710 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.