Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 18:39

Σκέψεις και συμπεράσματα στον Παναιτωλικό μετά το ραντεβού με τον Βασιλειάδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To δεδομένο είναι ότι η συνάντηση που είχε ο Βασιλειάδης με τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό και τον ομόλογό του, του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβώνη δεν έκανε κανέναν… σοφότερο όσο αφορά την δύσκολη επόμενη μέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα βέβαια, πάντα ένα τέτοιο ραντεβού προσφέρεται για συμπεράσματα από την στιγμή που ο Υπουργός παρουσίασε ένα ακόμη πλέον που θεωρεί ότι μπορεί να καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό πρωτάθλημα με τα σημερινά δεδομένα.

Η… επόμενη μέρα της επαφής με τον Γιώργο Βασιλειάδη βρήκε τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να συζητάνε όλα όσα ειπώθηκαν στην σύσκεψη με κοινό συμπέρασμα πως την δεδομένη χρονική στιγμή ο Υπουργός είναι ο μόνος που ασχολείται σοβαρά, ανεξάρτητα από τι αποτέλεσμα θα έχει η προσπάθειά του.

Άλλωστε ξεκαθαρίζουν πως το πλάνο που τους παρουσίασε σε κάθε περίπτωση επιδέχεται πολλών βελτιώσεων, αλλά σαφέστατα αυτή την στιγμή είναι και το μοναδικό. Υπό αυτή την έννοια μπορεί να μπει ως… μαγιά μιας συζήτησης που αξίζει να κάνουν όλοι οι φορείς. Δηλαδή η Πολιτεία, η Λίγκα, η ΠΑΕ, τα κανάλια, αλλά και η ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία που όλο αυτό το διάστημα έχει ρόλο… γλάστρας, δεν παίρνει πρωτοβουλίες και μοιάζει σαν να μην έχει την παραμικρή δυναμική ή σχέση. Από την πλευρά του Παναιτωλικού νιώθουν (δυστυχώς) δικαιωμένοι με την προ εβδομάδων ανακοίνωσή τους, ότι ο συνεταιρισμός υφίσταται μόνο στα χαρτιά, ενώ για πολλοστή φορά έκαναν γνωστό ότι το νέο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει με οικονομικές (κι όχι μόνο) ανισότητες επισημαίνοντας και επαναλαμβάνοντας την θέση των «6» για… μπλοκάρισμα!

Μιχάλης Τσαμπάς

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 866 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.