Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 13:58

Γ. Παπαναστασίου για 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας: Ευκαιρία να αναδειχθούν μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα για την περιοχή (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σπουδαιότητα της διοργάνωσης του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας, που διοργανώνεται το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, από το «Alma Anaptixis» και το απαρτίζουν οι εφημερίδες «Συνείδηση της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας» και «Free Typos», τα portal «Sinidisi.gr» και «Agriniotimes.gr», καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «ΔΥΤΙΚΑ FM – 92,8»«LOUD FM – 98,2» και «Agrinio 93,7»αναφέρθηκε ο Δήμαρχος ΑγρινίουΓιώργος Παπαναστασίου. «Είναι μία ευκαιρία να αναδειχθούν μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα για την περιοχή, που εδώ και χρόνια έχουν μείνει πίσω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναστασίου στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου:

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1259 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 00:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.