Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 16:41

«Τα κίτρινα γάντια» από την θεατρική ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου (Πεμ 31/5/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παράσταση «Τα κίτρινα γάντια των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου θα παρουσιάση την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου η θεατρική ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική ομάδα των εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, στο πλαίσιο του ανοίγματος του σχολείου στην τοπική κοινωνία και της ανάδειξης του εκπαιδευτικού έργου, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Τα κίτρινα γάντια» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Κλασική αγαπημένη φαρσοκωμωδία, που στη δεκαετία του ’50 πρωτοπαίχτηκε από τον Βασίλη Λογοθετίδη και λίγο αργότερα γυρίστηκε ταινία με τον Νίκο Σταυρίδη.

Μέσα από το έργο αναδεικνύεται η εποχή της αθωότητας, αυτή η ατμόσφαιρα της μεταπολεμικής Ελλάδας που βγαίνει στους χαρακτήρες του έργου.

Το θεατρικό έργο διαθέτει το σπουδαίο χάρισμα της απλότητας και της αμεσότητας προσφέροντας αφειδώς γέλιο, αυτή τη πολύτιμη «βιταμίνη» χαράς και αισιοδοξίας.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, δύο παραστάσεις:
Απογευματινή: 19:00, Βραδινή: 21:15 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (Είσοδος ελεύθερη)».

Διαβάστηκε 1290 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 10:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.