Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 05:38

Πάμε παραλία με την VelocityBikes (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παραλία Φωτμού πέρυσι μας γέμισε με όμορφες αναμνήσεις και  φέτος μας περιμένει για καινούργιες !
Την Κυριακή 6/9/2015, θα συναντηθούμε όλοι με τα ποδήλατα μας, στην Αγία Βαρβάρα στις 9:30 το πρωί, πλήρως *εξοπλισμένοι και θα ποδηλατήσουμε μέχρι την παραλία Φωτμού!  Η διαδρομή είναι εύκολη και ευχάριστη με όμορφες εναλλαγές τοπίων.

Φτάνοντας στην παραλία, αφού απολαύσουμε την θέα θα έχουμε την επιλογή σε διάφορες δραστηριότητες όπως,καγιάκ, μπάνιο στην λίμνη, ράμπα για κόλπα με τα ποδήλατα για τους πιο έμπειρους και ριψοκίνδυνους..Φυσικά δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις! Το τοπίο είναι ιδανικό και για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Για το μεσημεριανό μας, θα υπάρχει ψησταριά με σουβλάκια και λουκάνικα για όλους. Αφού δροσιστούμε, γελάσουμε και γενικά περάσουμε όμορφα την ημέρα μας, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί στις 18:00 για την επιστροφή μας.

Δείτε το περσινό βίντεο μας 

{youtube}UBGAOIYJoI8(/youtube}

 

Σημαντικές παρατηρήσεις : 

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή περάστε από το κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 26410-24628. Φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα.
  • Η εκδρομή διοργανώνεται από το Velocity Bikes και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται μέχρι το Σάββατο 5/9 στις 12:00 στο Velocity Bikes.
  • Όπως σε όλες τις ποδηλατικές διαδρομές, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας κράνος, σαμπρέλα, τρόμπα και παγούρι με νερό. Εμείς θα έχουμε σουβλάκια για όλους για το μεσημέρι, αλλά ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί του και κάτι πρόχειρο γιατί θα μείνουμε αρκετή ώρα στην παραλία.
  • Επειδή δεν μπορείτε να μεταφέρετε πράγματα με το ποδήλατο, μπορείτε να φέρετε μέχρι το Σάββατο 5/9 το μεσημέρι στο Velocity Bikes, ένα σακίδιο με πετσέτα, μαγιό και ότι άλλο χρειαστείτε να έχετε μαζί σας, και θα τα μεταφέρουμε εμείς με αυτοκίνητο στην λίμνη.
  • Τα παιδιά κάτω των 16 ετών απαραίτητα συνοδεύονται από ενήλικα. Οι γονείς πρέπει να έχουν πάντα τα παιδιά  υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα!


    Σας περιμένουμε !!!

VelocityBikes
K.Varnali 5
30100 Agrinio, Greece
Tel.:  + 30 2641024628
www.velocitybikes.gr

 

Διαβάστηκε 2689 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.