Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Μαϊος 2018 12:45

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ο Eσπερινός στην Αγία Τριάδα του Μαύρικα Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην Αγία τριάδα του Μαύρικα Αγρινίου ο καθιερωμένος Eσπερινός με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.

Εγινε αναφορά στην ανασκαφή του βυθισμένου στο νερό βυζαντινού μνημείου της Αγίας Τριάδας που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με επικεφαλής τον αείμνηστο καθηγητή Αθανάσιο Παλιούρα την περίοδο 2002-2010 .

Με την συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου αντλήθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού ώστε να αποκαλυφθεί μεγαλύτερο τμήμα του μνημείου. Επίσης ο Δήμος Αγρινίου πραγματοποίησε καθαρισμό στο χώρο γύρο από την εκκλησία.

Γιάννης Γιαννακόπουλος

Βίντεο για την ανασκαφή της Αγίας Τριάδας Μαύρικα Αγρινίου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον χθεσινό Εσπερινό:


agia_triada_maurika (1) agia_triada_maurika (2) agia_triada_maurika (3) agia_triada_maurika (4) agia_triada_maurika (5) agia_triada_maurika (6) agia_triada_maurika (7) agia_triada_maurika (8) agia_triada_maurika (9) agia_triada_maurika (10) agia_triada_maurika (11) agia_triada_maurika (12)

agia_triada (1) agia_triada (2) agia_triada (3) agia_triada (4) agia_triada (5)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2308 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 16:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα