Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:22 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 02:02

Σπουδαία παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Καλυβίων «παιΖΟΥΜΕ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια καταπληκτική παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο κοινό από την Θεατρική Ομάδα Καλυβίων «παιΖΟΥΜΕ» της Κ.Ε.Δ.Α, που ανέβασε στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου το θεατρικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό», σε μετάφραση Νίκου Καραγεώργου και σε σκηνοθεσία της Μαρίνας Καραφά.

Οι 5 γυναίκες ηθοποιοί απέδωσαν σπουδαία τους ρόλους τους, σε ένα ομολογουμένως ¨δύσκολο¨ νοηματικά και δραματουργικά κείμενο, ενώ μέσα από το λιτό σκηνικό και τους φωτισμούς αναδείχτηκαν τα τραγικά και ανθρώπινα στοιχεία του έργου!

Στοιχεία τα οποία η σκηνοθέτρια κα Καραφά αξιοποίησε αριστοτεχνικά στην όλη πλοκή, με τους πολύ καλά ¨δουλεμένους¨ χαρακτήρες που ενσάρκωσαν οι ηθοποιοί της παράστασης, ενώ το μήνυμα που περνά προς τους θεατές είναι ότι, το έργο του Μπέκετ περιέχει μια αναμονή που ο κάθε ένας την γεμίζει με το νόημα που αντέχει…

Να σημειώσουμε ότι, οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 26 και αύριο Κυριακή 27 Μαΐου 2018, με ώρα έναρξης στις 9.15 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σκηνοθεσία: Μαρίνας Καραφά

Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα Κοντοκώστα

Διανομή με αλφαβητική σειρά:

Λάκυ: Εύη Καλαμουδάκου

Ποτζό: Ρούλα Κωνσταντάρα

Αγόρι: Μαριέτα Μπελεβώνη

Βλαδίμηρος: Γεωργία Παντολέϊνα  

Εστραγκόν: Στέλλα Φύσσα

Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος

kalyvia.gr

 

Διαβάστηκε 1733 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.