Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 10:28

5ος στην Ευρώπη ο πρωταθλητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Καλλιφωνης Χριστόφορος.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo Ανδρων- Γυναικών  συμμετείχε ο μοναδικός πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας taekwondo Καλλιφωνης Χριστόφορος, όπου κατέλαβε την 5η θέση μετα απο 3 αγώνες  στην κατηγορία των -87 κιλών . Ο Χριστόφορος κάτω απο τις εντολές του ομοσπονδιακού προπονητή  κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση με αποτέλεσμα στον 2ο αγώνα να κερδίσει τον πρωταθλητή Ευρώπης απο την Γαλλία και να ηττηθεί στον αγώνα για τα μετάλλια απο τον παγκόσμιο πρωταθλητή απο την Σλοβενία . Ο Καλλιφωνης ήταν ο μικρότερος σε ηλικία στην κατηγορία του αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον δείχνοντας οτι η δουλειά που κάνει με τον προπονητή του Κακαρελη Νικο έχει αποτελέσματα . Ο Καλλιφωνης είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών μαζί με την πρωταθλήτρια του συλλόγου Μεσυνδιανου Ρέα και θα αγωνιστούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο .

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας αλλά και του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελη Νικο    για την μεγάλη διάκριση που χάρισαν στην πόλη μας.

20180508 123047

Διαβάστηκε 1523 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.