Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:23 πμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Μαϊος 2018 18:17

Nέα εκπληκτική performance της K. Σολδάτου: Mετά το Ρίο – Αντίρριο χορεύει κρεμασμένη από τη γέφυρα της Τατάρνας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ +VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν πέρασαν μερικές εβδομάδες από την εκπληκτική της performance στα Μετέωρα (όπου χόρεψε κρεμασμένη σε υψόμετρο 250 μέτρων), και η Κατερίνα Σολδάτου «κρεμάστηκε» ξανά, αυτή τη φορά από την γέφυρα της Τατάρνας.

Η εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού, ξεκίνησε την χρονιά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας όπως μας είπε «αυτό που αγαπώ, με τους ανθρώπους που αγαπώ». Όπως θα δείτε και στο εκπληκτικό video που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο Σπύρος Μπάντιος (γνωστός αθλητής και κινηματογραφιστής περιπέτειας, ιδρυτής του «Manic Side») η ολιγομελής ομάδα (τρία άτομα όλα κι όλα μαζί με την Κατερίνα) κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας. Όπως δήλωσε στο star.gr η Κατερίνα Σολδάτου. 

Η ταλαντούχα εκπαιδεύτρια, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να τα δώσει όλα (για ακόμα μια φορά) και να κρεμαστεί την πρώτη ημέρα του 2017 από ύψος 43 μέτρων από την επιφάνεια της λίμνης, με τον υδράργυρο να δείχνει… -3 βαθμούς κελσίου.

Ευτυχώς όπως μας εξήγησε, αυτή τη φορά «μου φέρθηκε καλά ο άνεμος», σε αντίθεση με τα Μετέωρα, που δυσχέραινε πολύ το ήδη δύσκολο έργο της. Και αν νομίζετε πως αυτό χρειάστηκε ημέρες γυρισμάτων, να σας ενημερώσουμε πως η ολιγομελής ομάδα, τα ολοκλήρωσε μέσα σε δυο ημέρες. Την πρώτη έγινε το απαραίτητο ρεπεράζ και την δεύτερη το γύρισμα,το οποίο ξεκίνησε νωρίς το πρωί και τελείωσε αργά το απόγευμα Μάλιστα η νεαρή εκπαιδεύτρια τόνισε και την ιστορική σημασία του τόπου η οποία όπως λέει «μας ενδιέφερε ιδιαίτερα, μιας και εκεί πέρα θεωρείται ότι έγινε μια από τις πρώτες μάχες του 1821. Επίσης η γέφυρα ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με την Ευρυτανία. Επίσης θεωρείται ένα από τα πιο αγνά οικοσυστήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον κόσμο». 

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΜΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Αν και όπως μας είπε η Κατερίνα Σολδάτου όλο αυτό «το κάνουμε για να εκφραστούμε διαφορετικά πάνω σε αυτό που αγαπάμε, και μάλιστα σε έναν τόπο (όπως η Ελλάδα) στον οποίο έχουμε μεγαλώσει και έχει τόσο μεγάλη ιστορία, θα θέλαμε οι Δήμοι και οι τοπικοί φορείς να βοηθούσαν λίγο σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Μελλοντικός στόχος είναι να γίνει μια πιο ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους. Όλο αυτό, είναι ένα κάλεσμα, μια πρόσκληση να έρθουν μαζί μας και να μας βοηθήσουν σε αυτό». 

Όσο για την απόφαση τους να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα την Πρωτοχρονιά; Η Κατερίνα Σολδάτου στέλνει το καλύτερο μήνυμα, λέγοντας:

«Παρά την κούραση μου, αποφάσισα να το κάνω. Ήθελα η πρώτη μέρα του χρόνου μου να κάνω αυτό που αγαπάω με ανθρώπους που αγαπάω. Δεν ήθελα να με βρει πεθαμένη σε ένα κρεβάτι επειδή ξενύχτησα μέχρι το πρωί. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά αυτός ο τρόπος ζωής».

star.gr

tatarna-soldatou9

tatarna-soldatou4

tatarna-soldatou5

tatarna-soldatou6

tatarna-soldatou7

tatarna-soldatou8

tatarna-sodladou3

tatarna-soldatou1

tatarna-soldatou2

 

Διαβάστηκε 2209 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαϊος 2018 18:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.