Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 17:32

Ανδρέας Λάμπρου - Σύστημα | Νέο Τραγούδι & Video Clip

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέο Τραγούδι & Video Clip
Ανδρέας Λάμπρου - Σύστημα


 
(P)&(C) 2018 Heaven Music
 
Press Release:
Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και Video Clip με τίτλο «Σύστημα» σε μουσική και στίχους του ίδιου. Πρόκειται για ένα δυναμικό dance κομμάτι με πολύ δυνατή παραγωγή και με ένα τελείως αντισυστημικό στίχο, κόντρα στο κατεστημένο! 
Τη σκηνοθεσία του Video Clip υπογράφει ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος (The Video Creators) και το Post production, Vfx ο Manos Schetto και πρόκειται για την αποκαθήλωση του ανθρώπου του συστήματος και των ΜΜΕ! Μία πολύ δυνατή-διαφορετική εικόνα, με έξυπνο σενάριο, γρήγορη σκηνοθεσία και μοντέρνα φωτογραφία που σίγουρα θα συζητηθεί τόσο για την εξέλιξη της ιστορίας, όσο και για τα υποσυνείδητα μηνύματα! Καλή ακρόαση και ακόμα καλύτερη θέαση, σε όλους!
Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως Νταλάρας, Γλυκερία, Μητσιάς, Πρωτοψάλτη, Μακεδόνας, Δήμου κ.α.

 

Διαβάστηκε 1906 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.