Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 19:30

Συγκλονιστική Τζέιν Φόντα: «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τύραννους δανειστές»! (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια συγκλονιστική Τζέιν Φόντα φώναξε από τις Κάννες όπου συμμετέχει στο ομώνυμο φεστιβάλ «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους» αναφερόμενοι στο Μνημόνιο, στην δημοσιονομική κατοχή της χώρας και στους δανειστές  στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και της πήρε μία μίνι συνέντευξη. 

Μάλιστα η Τζέιν Φόντα, δεν διστάζει να κάνει και μία χαρακτηριστική χειρονομία, μπροστά στον φακό.

«Μείνετε δυνατές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, σε κάθε μέρος του κόσμου αλλά στην Ελλάδα δεν είναι εύκολα. Μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τύρανους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε»!

Την συνέντευξη την παραχώρησε στην Ε.Μενεγάκη. Δείτε την: 

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.