Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:23 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 18:58

Εργασίες συντήρησης στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιεί εργασίες  συντήρησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μιχάλης Κούσης».

Στόχος των εργασιών,όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου,  η παράδοση τον Σεπτέμβριο ενός αρτιότερου Αθλητικού Κέντρου το οποίο θα βοηθήσει την προσπάθεια των ομάδων, οι οποίες γυμνάζονται και αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.

geg-dak-ergasies1

Συγκεκριμένα οι εργασίες περιλαμβάνουν χρωματισμό των εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου και συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

«Η Δημοτική Αρχή, αναλογιζόμενη επίσης τη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη για συντήρηση του χώρου, εκτελεί τις εργασίες  αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Με τη σωστή διαχείριση και την εργασία των ατόμων-ελαιοχρωματιστών της κοινωφελούς εργασίας (πενταμηνιτών) πραγματοποιήθηκε ο χρωματισμός των εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου, έργο το οποίο θα συμβάλλει στην καλαισθησία και την ευπρέπεια του χώρου», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου. 

geg-dak-ergasies2

 

Διαβάστηκε 2737 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.