Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:49

Εργασίες πλακοστρώσεων δρόμων σε Κατοχή, Νεοχώρι και Μάστρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έως το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου θα γίνει η δημοπράτηση έργων στην δημοτική ενότητα Οινιαδών, που αφορούν πλακοστρώσεις οδών. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων, ανέρχεται σε 110.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η πρώτη παρέμβαση αφορά πλακόστρωση δρόμου στη θέση «Βελούχι» στην ΤΚ Κατοχής, μήκους 350 μέτρων και πλάτους 3-4 μέτρων. Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαίρεση και απομάκρυνση του φθαρμένου οδοστρώματος, διασφάλιση της απορροής των ομβρίων και επίστρωση με ορθογωνισμένες χονδρόπλακες.

Αντίστοιχη παρέμβαση θα γίνει επίσης στο Νεοχώρι και στα σημεία όπου ξεκινούν οι στενωποί «μικρής πλατείας» και επαρχιακής οδού Νεοχωρίου – Κατοχής.

Επίσης πλακόστρωση θα γίνει και στην τοπική κοινότητα Μάστρου, που θα ενώνει τους δυο βασικούς δρόμους του οικισμού. Και στο σημείο αυτό θα γίνουν εργασίες αποξήλωσης του ασφαλτοτάπητα, καθαίρεσης σκυροδέματος, νέας σκυροδέτησης και τέλος τοποθέτησης πλακών.

Διαβάστηκε 854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.