Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 19:14

70 θέσεις εργασίας στον Δήμο Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Κώστας Μαραγιάννης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προαγωγή της κοινής ωφέλειας σε τοπικό επίπεδο με την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, μπαίνει σε εφαρμογή το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους της χώρας, διάρκειας 8 μηνών.

Περιλαμβάνει απασχόληση με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα η οποία θα παρέχεται με τη μορφή έργων με συγκεκριμένα παραδοτέα. Τα έργα αυτά θα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Δήμου και τη διευκόλυνση της επανένταξης των ανέργων στην αγορά εργασίας. Τα έργα επιλέγονται από τους ίδιους τους Δήμους, με βάση τις ανάγκες τους.

Για το σκοπό αυτό οι Δήμοι από 8 μέχρι 21 ΜΑΊΟΥ 2018, θα πρέπει να προτείνουν ειδικότητες από μια αναλυτική κλειστή λίστα ειδικοτήτων που προκύπτουν για την υλοποίηση των δηλωθέντων αντίστοιχων έργων.

Στο Δήμο Θέρμου έχουν κατανεμηθεί 70 θέσεις και είναι ο μεγαλύτερος αριθμός θέσεων που έχει δοθεί για την κοινωφελή εργασία».

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία