Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:34 πμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 23:04

Ο Αγρινιώτης αστυνομικός που λαμβάνει μέρος με προσθετικό μέλος στον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Αστυνομικών! (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το άλλο «πρόσωπο» της ΕΛ.ΑΣ.

Ο πρώτος Έλληνας με προσθετικό μέλος, που τερμάτισε στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας το 2016, ο αστυνομικός που έχασε το δεξί πόδι του το 2000, ύστερα από τροχαίο, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω, ο Αγρινιώτης Γεράσιμος Κορδάτος, λαμβάνει μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Αστυνομικού Προσωπικού, σήμερα 6 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών.

Στο πλαίσιο τής εξωστρέφειας και της προσπάθειας τής ΕΛ.ΑΣ. να αναδείξει πως το προσωπικό της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας δεν σταματά στη διοργάνωση ενός αγώνα. Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο τής Αθήνας, στελέχη του Σώματος θα συγκροτήσουν τη Hellenic Running Team, την ομάδα της Αστυνομίας. Το Αρχηγείο, μάλιστα, έχει εξασφαλίσει 250 δωρεάν συμμετοχές για τον Νοέμβριο.

bloko.gr
 
Διαβάστηκε 2715 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.