Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 18:02

Επιχείρηση στο Αγρίνιο ζητά προσωπικό για το Τεχνικό της Τμήμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα στείλετε βιογραφικό

Προσωπικό για να στελεχώσει το Τεχνικό Τμήμα της ζητά επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Υπηρεσιών Απεντόμωσης-Μυοκτονίας-Γενικών Απολυμάνσεων (σε Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα) και στον Κλάδο της Συντήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων (εργασίες Καθαρισμού Φωτοβολταϊκών Πάνελ και Αποψίλωσης οικοπέδων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων).

Απαραίτητα προσόντα:

Α) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
Β) Κατοχή απολυτηρίου λυκείου (ή αντίστοιχης Σχολής)
Γ) Κατοχή διπλώματος οδήγησης

Θα εκτιμηθεί αντίστοιχη ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ σχετικά με τον κλάδο.

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν για συνέντευξη κατά τις εργάσιμες ημέρες (10.00-15.00) στο παρακάτω τηλέφωνο: 6977 203663, υπεύθυνος Καραπάνος Σπύρος.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία