Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:16 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 17:52

Δραστηριότητες Συλλόγου Πολυτέκνων Aγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων καλεί  τα μέλη του και τα μέλη των οικογενειών τους να παραστούν, στην ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και αρτοκλασία, που θα τελέσει ο Σύλλογος την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, από ώρα 07.00 έως 09.30 π.μ στην Ιερά Μονή Βλοχού Αιτ/νιας .

Αναλυτικά:

«Μετά το πέρας της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ θα τελέσουμε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων μελών του Συλλόγου μας και εν συνεχεία θα δοθεί δεξίωση στο Αρχονταρίκι της Μονής προς τιμήν των παρισταμένων.

    Επίσης σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στα ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ ,το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.Τιμή εισιτηρίου κατ΄ άτομο 15 ΕΥΡΩ.

    Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Συλλόγου μας το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015.Αναχώρηση Σάββατο 19/9/2015 ώρα 07.00 π.μ από το χώρο του παλαιού Σταθμού Τρένου, απέναντι από το 3οΓενικό Λύκειο Αγρινίου.

     Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μόλις συγκεντρώσουμε τα στοιχεία για τα παιδιά των μελών μας που θα φοιτήσουν την ερχόμενη σχολική χρονιά στην Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου , θα διοργανώσουμε τιμητική εκδήλωση γι΄ αυτά τα παιδιά, χορηγώντας τους διάφορα σχολικά είδη.

    Με άλλη ανακοίνωσή μας θα σας γνωρίσουμε την ακριβή ημερομηνία αυτής της εκδήλωσης. Καλούμε για μια ακόμη φορά τα μέλη μας, γονείς παιδιών που θα εγγραφούν στην Α΄τάξη του Δημοτικού, να προσκομίσουν βεβαίωση εγγραφής από το αρμόδιο Δημοτικό Σχολείο.

    Ευχόμαστε  σ΄ όλα τα παιδιά υγεία, καλή και δημιουργική Σχολική χρονιά.»

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2963 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα