Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:06 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 17:49

Ξαναμοιράζει λεφτά ο δήμος Ακτίου – Βόνιτσας σε ιδιώτες για «καθαρισμούς χώρων»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας  μετά το Κονδύλι που είχε κόψει το Πάσχα για καθαρισμό (ΔΕΙΤΕ ΤΟ), έρχεται τώρα με νέο κονδύλι γύρω στα 39.000 ευρώ και ανέθεσε σε 55 ιδιώτες, με απευθείας ανάθεση την Αποψίλωση και καθαρισμό πρανών στη ΔΕ Ανακτορίου και Καθαρισμός χώρων από προϊόντα διαφόρων εργασιών στη ΔΕ Παλαίρου και ΔΕ Μεδεώνος…..   

    Τα άτομα αυτά απασχολήθηκαν ως εργάτες στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να διατηρηθεί η καθαριότητα στην Βόνιτσα και στις δημοτικές Ενότητες  και πήραν για τη δουλειά που προσέφεραν 700 ευρώ περίπου έκαστος .

       Μάλιστα η Δημοτική αρχή από σπουδή να πληρωθούν οι ιδιώτες καταλόκαιρα διατύπωσε λάθος παράγραφο στη Διαύγεια  στην οποία φαίνεται ότι ακόμα και οι εργαζόμενοι ιδιώτες στο Ανακτόριο και στην Πάλαιρο, θα καθαρίσουν στην Κατούνα, ως: Οι εργασίες αφορούν τον καθαρισμό διαφόρων χώρων από την εναπόθεση προϊόντων από ιδιώτες στη ΔΕ Μεδεώνος.

       Οι αποφάσεις έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια και δημοσιεύονται  για την ορθή ενημέρωση των δημοτών….
Αναλυτικά:………..
ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΠΑΛΑΙΡΟΥ

http://xiromeronews.blogspot.gr/

Διαβάστηκε 3170 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.