Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 18:57

Αυτά είναι τα δικαιολογητικά για τις θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην διαδικασία μετέχουν υποψήφιοι έως 30 ετών

Συγκεκριμένα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλουν στα αστυνομικά τμήματα -έως τις 7 Μαΐου- όσοι επιθυμούν να καταταχθούν στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτά, ανά κατηγορία, είναι:

(-) Αίτηση συμμετοχής (υπόδειγμα «Α΄»).

Αίτηση συμμετοχής για την κατάταξη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

(-) Φωτοαντίγραφο αίτησης – δήλωσης για συμμετοχή στις γραπτές πανελλαδικές εξετάσεις του ημερήσιου Γενικού Λυκείου (αφορά ΜΟΝΟ συμμετέχοντες στις γραπτές εξετάσεις).

(-) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες και σε ποιές, του άρθρου 42 του ν. 1481/1984 και ότι δεν έχουν κάνει χρήση του δικαιώματος αυτού, για την εισαγωγή τους σε άλλη Σχολή της Αστυνομικής Ακαδημίας, συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά:

Πολύτεκνοι και τα τέκνα τους:

(-) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου Δήμου ή κοινότητας στα δημοτολόγια των οποίων είναι εγγεγραμμένοι, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).

Τέκνα ή οι εν χηρεία σύζυγοι αστυνομικών, που πέθαναν κατά την εκτέλεση υπηρεσίας:

(-) Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, προκειμένου στη συνέχεια να αναζητείται υπηρεσιακά, σχετική περί τούτου βεβαίωση, από τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού το Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ή βεβαίωση της Διεύθυνσης Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ο αριθμός των θέσεων θα προσδιοριστεί με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη. Τα πλήρη δικαιολογητικά βρίσκονατι στις σελίδες 5-8.

Πηγή: workenter.gr

 

Διαβάστηκε 2330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία