Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:17 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 00:52

Τρόποι για να ανανεώσετε και να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδέες διακόσμησης κουζίνας για να την μεταμορφώσετε σε μόλις 60 λεπτά.

Μήπως βαρεθήκατε να αντικρίζετε την ίδια εικόνα κάθε φορά που μπαίνετε στην κουζίνα σας; Θέλετε να την μεταμορφώσετε αλλά δεν έχετε χρόνο; Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να την ανανεώσουν σε μόλις 1 ώρα.

Δείτε εδώ εκπληκτικές κουζίνες που θα σας φτιάξουν την μέρα και αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας.

1. Φτιάξτε ένα πιο όμορφο μπουκάλι για το απορρυπαντικό των πιάτων

Τα κλασσικό μπουκάλι απορρυπαντικού δεν προσφέρει τίποτε για τη διακόσμηση της κουζίνας σας. Γι’ αυτό αγοράστε ένα διαφορετικό και πιο όμορφο μπουκάλι, είτε είναι γυάλινο είτε ανοξείδωτο.

2. Βάλτε ετικέτες στα βάζα σας

Πάρτε τα βαζάκια με τα μυρωδικά και τα βότανα και βάλτε τους όμορφες ετικέτες. Μπορεί να ανανεωθεί η εμφάνισή τους, αλλά θα σας διευκολύνει στο να τα βρίσκετε πιο εύκολα.

Ιδέες για το σπίτι για να βάλετε ετικέτες στα βάζα σας.

3. Αλλάξτε χερούλια από τα συρτάρια και τα ντουλάπια

Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος που θα σας κάνει να δείτε την κουζίνα σας με άλλο μάτι είναι να αλλάξετε τα χερούλια από τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας. Διαλέξτε, λοιπόν,  χερούλια της επιλογής σας και αντικαταστήστε τα. Αν είστε εκκεντρικοί μπορείτε να προβείτε σε πολύ δραστικές αλλαγές και να επιλέξετε, για παράδειγμα, φλοράλ χερούλια.

4. Φτιάξτε έναν μαυροπίνακα

Ο μαυροπίνακας είναι η κατάλληλη ιδέα για να σημειώνετε εκεί τη λίστα με τα ψώνια σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε μαύρο έναν μικρό τοίχο.

Μαυροπίνακας κουζίνας.

#5 Κάντε πουά το ψυγείο σας

Βαρεθήκατε να βλέπετε το εδώ και χρόνια λευκό ή ασημένιο ψυγείο σας; Βάλτε σε όλο το ψυγείο ένα αυτοκόλλητο -σαν ταπετσαρία- πουά ή ότι άλλο σχέδιο σας αρέσει. 

#6 Βάψτε τις κούπες σας

Αν έχετε πολλές κούπες και τι έχετε βαρεθεί πάρτε λίγη μπογιά και βάψτε τις. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με άλλα αντικείμενα της κουζίνα σας, όπως, για παράδειγμα, με τις κουτάλες σας. Μπορείτε να τις βουτήξετε σε κάποια έντονη χρωματιστή μπογιά και να τις μεταμορφώσετε σε ποπ αντικείμενα.

Χειροποίητη κούπα βαμμένη από εσάς.

reconsblog.gr

Διαβάστηκε 3773 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.