Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 13:51

Νέα κυκλοφορία από τη Next Records και την Heaven Music: Αγγελική Νικολάου - "Φύγε Να Ανασάνω"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διανύοντας την πιο ώριμη και δημιουργική στιγμή της καριέρας της, η Αγγελική Νικολάου μας παρουσιάζει την νέα της δισκογραφική επιτυχία με τίτλο "Φύγε Να Ανασάνω".

Τους στίχους και την μουσική υπογράφει η ίδια, η ενορχήστρωση είναι του Ερμή Βογιατζή, και στο κλαρίνο ο καταπληκτικός Μάκης Τσίκος.

Πρόκειται για μια δυναμική ρούμπα, που σκοπό έχει να μας ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμά της! Επιπλέον, οι σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της με σημαντικά ονόματα της Ελληνικής μουσικής, όπως ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο Στάθης Κουκουλάρης κ.ά, σε μουσικές σκηνές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι μουσικές της σπουδές (θεωρία, αρμονία, πιάνο, σολφέζ – μορφολογία, κλασσικό τραγούδι κ.ά) και η ξεχωριστή χροιά στην φωνή της, αποτελούν μερικά από τα δυνατά στοιχεία, που είναι βέβαιο ότι θα την καθιερώσουν στην μουσική βιομηχανία.

Αγγελική Νικολάου "Φύγε Να Ανασάνω”

Ακούστε το εδώ: https://youtu.be/x7OlNbsAns4

Αγγελική Νικολάου - Official Social Media:

Facebook:  

https://www.facebook.com/Aggeliki27988

https://www.facebook.com/profile.php?id=100024189815126&fref=nf

Instagram:  

https://www.instagram.com/angynikolaoy/?hl=el

 

Διαβάστηκε 1644 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 14:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.