Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 20:28

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 4-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Να μην... φοβούνται, δεν βγαίνουμε Ευρώπη»

Ο «Κολοσσός» δεν... κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για τη σημερινή εικόνα του Παναιτωλικού, αλλά... πέταξε και την μπηχτή του για τον παράγοντα διαιτησία

Ο Παναιτωλικός γνώρισε σήμερα «βαριά» ήττα στη Λάρισα και ο Τραϊανός Δέλλας δεν... κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παράλληλα όμως έριξε και την... μπηχτή του για τον παράγοντα διαιτησία, όταν και σχολίασε πως «να μην φοβούνται, ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να βγει στην Ευρώπη». «Σίγουρα ήταν μια βαριά ήττα για μας και αυτό έχει εξηγήσεις και λόγω των απουσιών που είχαμε πριν το παιχνίδι, αλλά και της απουσίας αρκετών παικτών μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Άσχετα αν προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν εμείς που ελέγχαμε το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Σε αυτό βέβαια συνέβαλλε και η αποβολή, για την οποία έχω τις αμφιβολίες μου. Το τρίτο γκολ τελείωσε για μας το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Παραδόξως στο δεύτερο με δέκα παίκτες πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, σημειώσαμε ακόμα ένα γκολ, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δούμε. Αυτό που θα ήθελα να ενημερώσω τους πάντες είναι να μην φοβούνται, ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να βγει στην Ευρώπη. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας, μπας και μας αφήσουν να παίξουμε κανένα παιχνίδι κανονικό, να ευχαριστηθούμε κι εμείς και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο».

Κλείνοντας μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε σε αυτά να αξιολογήσουμε το ρόστερ όσο καλύτερα γίνεται, ούτως ώστε να μπορέσω να κάνω κι εγώ την έκθεσή μου προς την διοίκηση για τα πράγματα που θα χρειαστούν για την επόμενη χρονιά».

 

Αντωνίου: «Τρεις πόντοι και ψυχολογία»

Ο κόουτς της ΑΕΛ στάθηκε στον πολλαπλό αντίκτυπο που είχε για τους «βυσσινί» η σημερινή νίκη επί του Παναιτωλικού.

Με την ψυχολογία στα ύψη θα παίξει η Λάρισα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-1 που κέρδισε την Ενωση στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Αυτό τόνισε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά τη σημερινή νίκη επί του Παναιτωλικού, που ήταν και η πρώτη του στον πάγκο των «βυσσινί». «Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω, είναι να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα για εμάς. Αυτοί είχαν όμως το ψυχικό σθένος να «γυρίσουν» γρήγορα το ματς βγάζοντας επιθετική ψυχολογία όσον αφορά στο να το πετύχουν.

Συγχαρητήρια πρέπει να τους δώσω και για το στυλ που δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα στο τρόπο παιχνιδιού μας δείχνουν να ανταποκρίνονται σε υψηλό βαθμό. Παίζοντας με ένα νέο τρόπο. Παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος. Ήταν από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της ομάδας με πολλές ευκαιρίες, ακόμα κι όταν ο αντίπαλος ήταν με έντεκα ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες από παντού. Είχαμε καλή κατοχή και καλές μεταβιβάσεις», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστούμε και το σκορ και το παιχνίδι που ακολουθεί σε τρεις μέρες και είναι πολύ μεγάλο για εμάς. Όπως και παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, όπως οι Κρίζμαν, Γουάλας, ο Ρέντζας που είχε ένα πρόβλημα με τους προσαγωγούς και ο Λεοζίνιο. Οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο χαρήκαν το παιχνίδι, βγάζοντας μεγαλύτερη ελευθερία στις ενέργειές τους. Κάτι που θεωρώ πως το χρειαζόντουσαν. Όλα τα παιχνίδια φέτος ήταν άκρως πιεστικά. Και πάλι όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πάρα πολλά τέρματα σήμερα».

Κλείνοντας είπε πως «το σημαντικό είναι όμως πως πήραμε τρεις πόντους και ψυχολογία για το παιχνίδι της Τετάρτης. Συγχαρητήρια λοιπόν στους ποδοσφαιριστές μου.Όσες μέρες βρίσκομαι στην ΑΕΛ, δουλεύουμε σκληρά στο νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλω να περάσω και νομίζω πως με την πάροδο του χρόνου και με τα παιχνίδια θα δούμε μία ομάδα που θα παίζει ένα ωραίο ποδόσφαιρο και θα το χαίρεται κι ο κόσμος. Όπως κατάλαβα ο κόσμος το δέχθηκε και σήμερα χειροκρότησε και την ομάδα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος».

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 2163 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.