Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 19:26

«Ξεκαθάρισμα» λογαριασμών για την 5η θέση (pic)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ξάνθη είναι το... αφεντικό της κούρσας που διεξάγεται πλέον με τέσσερις «μονομάχους», καθώς Παναιτωλικός και ΠΑΣ τέθηκαν σήμερα νοκ άουτ 

Ημέρα... ξεκαθαρίσματος ήταν ως ένα βαθμό η σημερινή, σε ότι αφορά τη «μάχη» της πεντάδας. Τα αποτελέσματα σε Λάρισα και Ξάνθη έβγαλαν... ειδήσεις, καθώς πλέον Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μόνο τυπικά συμμετέχουν στη σχετική κούρσα. Οπου πλέον η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι το μεγάλο φαβορί. Ομως ακόμη δεν έχει «τελειώσει» κάτι. Ο Αστέρας «καραδοκεί» καθώς δύσκολα δεν θα υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία μαζί της (θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων όπου επί του παρόντος είναι στο +10 και οι Θρακιώτες στο 0), ενώ υπάρχουν ακόμη Πανιώνιος – κατά πρώτο λόγο – και Λεβαδειακός. Η ουσία πάντως είναι πως οι έξι υποψήφιοι έγιναν τέσσερις, εκ των οποίων οι δύο («κυανέρυθροι» και Βοιωτοί) προβάλουν ως  τα μεγάλα αουτσάιντερ.  

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 1926 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.