Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 18:18

Προσθήκη των ΑΜΕΑ στην 3η φάση για την Κοινωφελή Εργασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την προσθήκη των ΑΜΕΑ που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, έτσι ώστε να μπορούν συμμετάσχουν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, αποφάσισαν οι υπουργοί Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης, Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Στην τροποποίηση της προηγούμενης ΚΥΑ που αφορά την προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ και η οποία αφορά το διάστημα 2014 – 2015, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στα Άτομα με ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) τα οποία πλέον θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για την τελευταία φάση του προγράμματος, που αφορά σε 17.917 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας σε φορείς του Δημοσίου.

Διαβάστηκε 2638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.