Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 12:43

Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Γεώργιος Α. Βεργιάννης*

Γιώργος Βεργιάννης

Επιταχύνουν τις διαδικασίες οι εντολοδόχοι για την απόδοση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Σε μια κούρσα γρήγορης απόδοσης Ιθαγένειας, επιστρατεύοντας όλες τις πιθανές τεχνικές δυνατότητες, επιδίδεται το Υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που καταμαρτυρείται από τον ίδιο τον Υπουργό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Πάνο Σκουρλέτη, παρόντος και του Γραμματέα Ιθαγένειας Λάμπρου Μπαλτιώτη.

Όπως αναφέρουν, στόχος τους είναι να μειώσουν τον χρόνο απόδοσης της ιθαγένειας που ο δικός τους νόμος προβλέπει, πως αυτό γίνεται μέσα σε ένα χρόνο. Υπό τον εμφανή φόβο ότι μπορεί να επεκταθεί αυτός ο χρόνος για λόγους γραφειοκρατίας ή και άλλων παραγόντων, αλλά και υπό τον άλλον φόβο, τον αφανή, ότι μπορεί να μην προλάβουν να εντάξουν τους λαθρομετανάστες στη βάση των ψηφοφόρων τους, επιστρατεύουν διαδικασίες fast track.

Ψηφιοποιούν άμεσα τους φακέλους των «εποίκων  υποψηφίων», αναρτούν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα 300 ερωταπαντήσεων («δεξαμενή» την ονομάζουν…), απαντούν σε 30 ερωτήσεις από αυτές -οι οποίες είναι ευκολότερες να απαντηθούν από άλλες σε προηγούμενες μέχρι σήμερα διαδικασίες-  και… ολοκληρώνεται η μεταπολιτευτική βάπτιση, που τους ονομάζει αυτομάτως, Έλληνες ιθαγενείς, ψηφοφόρους και μέλη του στρατού του συστήματος.

Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…

Επιπλέον, θεσπίζεται διάταξη η οποία προβλέπει την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας, μετά από 12 έτη παραμονής στη χώρα. Αυτό, με βάση τα επίσημα στοιχεία (που όπως όλοι γνωρίζουμε, αποκρύπτουν τους πραγματικούς αριθμούς) αφορά σε περισσότερους από 300.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν καλύπτονται από το είδος της άδειας παραμονής που έχουν στα χέρια τους και δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτημα ιθαγένειας.

Η «δημοκρατία» μας λοιπόν, μεριμνά και γι αυτούς…

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία μέσα από το πληροφοριακό σύστημα «ιθαγένεια», το 2017 ελληνοποιήθηκαν 37.718 άτομα, εκ των οποίων οι 28.785 (24.820 ποσοστό 92,07% Αλβανοί) λόγω γεννήσεως ή φοιτήσεως στην Ελλάδα με βάση τον νόμο 4332/15.

Αποδεκτά σε ποσοστό 98,91% γίνονται τα αιτήματα για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας λόγω γέννησης φοίτησης στην Ελλάδα !!!

Δεν χρειάζεται η παράθεση περισσότερων στοιχείων για να περιγραφεί το μέγεθος της καταστροφής που συντελείται, σχεδόν αδιαμαρτύρητα…!

Ένα τεράστιο πλήθος εισέρχεται ασταμάτητο και πλέον στην Πατρίδα μας απαντώνται περισσότερες από 300 εθνότητες από την Ασία και την Αφρική.

Ο στρατός του συστήματος πληθαίνει, οργανώνεται και ήδη αξιοποιείται με τις πιο βρώμικες σκοπιμότητες…

Ένα πλήθος υποστηρικτών αντεθνικών θέσεων αποτελεί και την βάση των νέων ψηφοφόρων των κομμάτων εισαγωγέων –  δουλεμπόρων,  που δρουν και επηρεάζουν πλέον στην κατεύθυνση που τους απαιτούν.

Οι προθέσεις και οι μαρτυρίες των εντολοδόχων, πλέον διατυπώνονται δημοσίως, απροκάλυπτα, με θράσος, ανενδοίαστα…

Επιταχύνουν τις διαδικασίες φοβούμενοι μήπως δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν την έργο της καταστροφής που έχουν αναλάβει υπό την σιωπηλή αρωγή της όποιας αντιπολίτευσης και της απονευρωμένης  ακροδεξιάς που παρίσταται εκτελούσα χρέη Πατριωτικής αφωνίας…!

* Ο Γεώργιος Α. Βεργιάννης

είναι Μέλος του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου

http://akromolio.gr

 

Διαβάστηκε 3323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.