Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Απριλίου 2018 01:10

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-manos ree-I'm not ready to die -(4-2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

manos ree-I'm not ready to die

Μέσα από τον διαγωνισμό ParadiseGstars πρώτος διαγωνισμός πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών στα Ραδιόφωνα, βγήκε Νικητής  Ο Μάνος Βάρτζης, ένας νέος καλλιτέχνης και δημιουργός από την καβάλα.

Μετά την μεγάλη του επιτυχία αλλάζω σε δικούς του στοίχους, ήρθε το I'm not ready to die σε δικούς του στοίχους αλλά και σε δική του μουσική.

Μέσα από αυτό το κομμάτι φαίνεται ότι αναβαθμίζεται η μουσική στην χώρα μας όλο ένα και περισσότερο. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την νίκη σε ένα νέο παιδί που είμαστε και σίγουροι για την καλλιτεχνική του καριέρα.

Το νέο του τραγούδι υπογράφει ο ParadiseGradio και η music Liberty Πολλά ακόμη θα έρθουν στην συνέχεια για τον Μάνο και θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τον Νέο αυτό καλλιτέχνη.

Η μουσική δεν έχει όρια σε όλο τον πλανήτη, μπορεί να ακουστεί ένα τραγούδι το οποίο δεν περίμενε κανένας ότι θα άκουγε.

Η Νέα γενιά της μουσικής είναι εδώ. Ο ParadiseGradio δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο, Νέου διαγωνισμού για τον ερχόμενο Οκτώβρη για τα έτη 2018-2019, αφού κατέχει τα δικαιώματα του σαν σταθμός αλλά και σαν Όνομα.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

 

Διαβάστηκε 3175 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.