Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 18:11

Γιατί την άνοιξη αυξάνεται η ερωτική μας επιθυμία;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αισθάνεσαι ότι έχεις αυξημένη ερωτική επιθυμία από τότε που ήρθε η άνοιξη; Πράγματι! Η εποχή αυτή ξυπνά τα πνεύματα ανοίγοντας την όρεξη για σεξ.

Εξάλλου είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: Την άνοιξη ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει λιγότερη μελατονίνη, την λεγόμενη «ορμόνη του ύπνου», με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο σε εγρήγορση.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: Μόλις βγει ο ήλιος, η «ορμόνη της ευτυχίας», δηλαδή η σεροτονίνη, εκκρίνεται στον οργανισμό σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως έχουν περισσότερη διάθεση για σεξ όταν ανεβαίνει ο υδράργυρος.Το φλερτ μπαίνει δυναμικά στις διαπροσωπικές επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτή η εποχή είναι ιδιαίτερα παραγωγική για τους εργένηδες επειδή υπάρχουν σαφέστατα περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ - στην καφετέρια, το πεζοδρόμιο,κάνοντας τζόκινγκ ή απλά μία βόλτα...

Ένα ακόμη πλεονέκτημα: Το ανθρώπινο σώμα αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται... Πώς να αντισταθείς σε μία γυναίκα που βγάζει το καλσόν και φοράει μίνι φούστα; διερωτάται το σχετικό δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 4222 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.