Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 18:02

To «χρυσό ψαλίδι» του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Πάνου κατέκτησε την 6η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής

Ένα δύσκολο εγχείρημα κατόρθωσε Αγρινιώτης, που κατέκτησε υψηλή θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής, φτάνοντας μια ανάσα από το βάθρο! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πάνου που διατηρεί κομμωτήριο στο κέντρο του Αγρινίου.

«Κατέκτησα την 6η θέση στο ανδρικό κούρεμα στην κατηγορία «old school barber cut» ανέφερε στη «Σ» ο κ. Πάνου. Από την Αιτωλοακαρνανία είναι μοναδικός που κατάφερε να κερδίσει μια τόσο υψηλή θέση ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα. Στην κατηγορία του Κώστα Πάνου συμμετείχαν 60 επαγγελματίες κομμωτές.

Η διοργάνωση cosmetic show, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κομμωτικής του 2018, ήταν η κορωνίδα για τον Κωνσταντίνο, καθώς στο παρελθόν έχει λάβει μέρος σε πολλούς άλλους μικρότερης εμβέλειας διαγωνισμούς κατακτώντας σε όλους κάποια διάκριση.

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Πάνου προέβαλε σε όλη την Ελλάδα την δουλειά του και παράλληλα το Αγρίνιο.

«Στην κατηγορία που διαγωνίστηκα, πρόκειται για ένα στιλ κουρέματος εποχής 1970 με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως καπέτα, στρώσιμο μαλλιού χωρίς τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων, αλλά με τη χρήση ιδιαίτερης τεχνικής. Ο διαγωνισμός ήταν καθαρά διαγωνισμός της Ομοσπονδίας Κομμωτών και όχι κάποιας εταιρείας» συμπλήρωσε ο κ. Πάνου.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

konstantinos-panou
Ο Αγρινιώτης κομμωτής Κωνσταντίνος Πάνου
sinidisi.gr
Διαβάστηκε 4666 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.