Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:01 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 20:08

Αγρίνιο: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Ξενοδοχείο Marpessa

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Προσωπικά αναζητά το Ξενοδοχείο Marpessa στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα άτομα για service στον χώρο εστίασης και βοηθό μάγειρα. Η σχετική αγγελία του Ξενοδοχείου αναφέρει:

«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ του Αγρινίου αναζητεί έμπειρα στελέχη / εργαζομένους για τις παρακάτω θέσεις: service στο χώρο εστίασης και βοηθό μάγειρα. Στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..»


Περισσότερες θέσεις εργασίας για το Αγρίνιο και το Νομό μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (16/3) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2381 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία