Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 18:20

Κωστούλας: «Μόνο η εφαρμογή του νόμου θα έφερνε αποτέλεσμα, είμαι απαισιόδοξος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο θυμίζουν ξαναζεσταμένο φαγητό και είναι φυσιολογικό να προβληματίζει και τους ιδιοκτήτες των ομάδων, εκείνους δηλαδή  που συντηρούν ομάδες μέσα σε όλο αυτό το τρελοκομείο με την διεθνή προβολή.

Το agrinionews.gr βρήκε εκτός Ελλάδας και ζήτησε την γνώμη του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόασφαιρο, ξεκινώντας από το αν θεωρεί ότι αυτή η διακοπή μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. «Είμαι απαισιόδοξος», απαντά ο κ. Κωστούλας και συμπληρώνει:  «αυτά τα ξανακάναμε, έχουμε διακόψει άλλες δύο φορές πρόσφατα το πρωτάθλημα για να βάλουμε κανόνες. Οι μεγάλοι κάθισαν και πάλι για να τα βρουν και να μπουν κανόνες αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε». Στην ερώτηση αν μπορεί να δικαιολογήσει την διακοπή απαντά «σε καμιά περίπτωση και τελικά τιμωρούνται ομάδες σαν τον Παναιτωλικό, αυτό είναι το χειρότερο».

Όσο για το ποια είναι η λύση που ο ίδιος θα πρότεινε η απάντηση είναι μάλλον αναμενόμενη: «μόνο η εφαρμογή του νόμου μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Σκληρή εφαρμογή; Δεν έχει σημασία, οι κανόνες υπάρχουν και αν τους συζητάς ξανά και ξανά απλά καταλήγεις να τους παρακάμπτεις. Δεν χρειαζόμαστε νόμους, χρειαζόμαστε εφαρμογή νόμων».

Όσο για το τι περιμένει από δω και πέρα, ο Φ. Κωστούλας λέει ότι θέλει να ακούσει τις αρχές: «Θα περιμένουμε  να πάει ο κ. Μπελεβώνης στην απογευματινή συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα, να ακούσουμε τι έχει να πει. Για μας δεν αλλάζει κάτι στην άποψή μας για την διακοπή αλλά δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε τίποτε. Ελπίζω να υπάρχει κάτι να ακούσουμε και θα το ακούσουμε αλλά δεν είμαι αισιόδοξος, το ξαναλέω».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 833 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.