Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 13:12

Κατάργηση Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νιας και μεταφορά αρμοδιοτήτων Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής στην αρμοδιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η μεταφορά του Κρυονερίου και της Κάτω Βασιλικής στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, ενώ καταργείται το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας. Όπως προκύπτει από το με αριθμό πρωτοκόλλου 6153/5-3-2018 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος καθώς και σχέδιο αυτού εκτυπωμένο σε πάπυρο, υπογεγραμμένο από τον Υπουργό Εσωτερικών, ύστερα από την πλήρη προσαρμογή στις παρατηρήσεις που διατύπωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας στην αριθμ.41/2017 γνωμοδότηση έχει σταλεί για την συνυπογραφή του από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου Αντώνιος Φράγκος «Με την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείο Αιτ/νιας στο ΔΛΤΝ λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα και θα δοθεί η δυνατότητα στο Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών».

Διαβάστηκε 961 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.