Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 13:08

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας  Παναγιώτης Λουκόπουλος στην «Έκθεση Πινακοθήκης Μοσχανδρέου στο Αγρίνιο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκαινιάστηκε  στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου ο Β’ Κύκλος της έκθεσης “Τρεις γενιές ελληνικής ζωγραφικής – γλυπτικής – χαρακτικής” από τη συλλογή της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου.

Η έκθεση περιλαμβάνει 125 έργα σημαντικών σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών (ζωγράφους, χαράκτες και γλύπτες) και αποτελεί ένα μόλις μέρος από τη πλούσια συλλογή της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Χ. & Σ. Μοσχανδρέου.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου. Στην έκθεση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας  Παναγιώτης Λουκόπουλος και Θέρμου Σπύρος Κωσταντάρας.

Στην συνάντηση του Δημάρχου Ναυπακτίας με την οικογένεια Μοσχανδρέου ανανεώθηκε η υπόσχεση της οικογένειας να συνδράμει σημαντικά για τον εμπλουτισμό της Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Ναυπακτίας, η οποία πρόκειται να φιλοξενηθεί στον χώρο του «ΞΕΝΙΑ».

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.