Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:53 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 00:11

Μία θέση αγροτικού γιατρού στον Μύτικα και μια στον Καστό- Δεν προκηρύχθηκε ο Κάλαμος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Βγήκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη του Φεβρουαρίου 2018 για τις κενές και κενούμενες θέσεις Γενικών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ – Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ – Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.
Καταρχήν να αναφερθούμε για τον γειτονικό μας Κάλαμο, που αυτή τη στιγμή καλύπτεται με ιατρό από το Κ.Υ. Βασιλικής και σύντομα θα υπάρξει τοποθέτηση στρατιωτικού ιατρού, όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Οδυσσέας Γιαννιώτης .
Για το Κ.Υ. Μύτικα προκηρύχθηκαν δύο θέσεις αγροτικών ιατρών. Ένας για τοΚ.Υ. Μύτικα και ένας για το Π.Ι. Καστού (άγονο), ο οποίος Καστός να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο/μενη, ότι διαθέτει και δωρεάν κατάλυμα.
Ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να καλυφτούν και οι δύο θέσεις και μιλάμε ειδικά για τον Καστό τώρα που πλησιάζει το Καλοκαίρι.
Δείτε εδώ την προκήρυξη.
 mytikaspress.gr
Διαβάστηκε 2036 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία