Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 08:10

Πασκουάλ μόνος, ψάχνει (λύσεις)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ενίσχυση σε περιφέρεια και ρακέτα έφερε τ' αντίθετα αποτελέσματα. Ο Γιαννακόπουλος μίλησε για Final-Four όμως το άμεσο αποτέλεσμα ήταν να χαθεί το πλεονέκτημα έδρας. Τι ακριβώς γίνεται στον Παναθηναϊκό;

Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε την υπέρβαση κι έφερνε στο ΟΑΚΑ τους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι "προσθήκες Final-Four". Η εικόνα της ομάδας πάντως από τότε έως και τώρα μόνο κάτι τέτοιο δεν δείχνει.

Ένας Πασκουάλ μπερδεμένος στο ροτέισον, ένα ρόστερ που δείχνει να μην μπορεί να αφομοιώσει τις νέες καταστάσεις και παίκτες που δείχνουν να είναι "χαμένοι" στη μετάβαση του ρόλου τους. Ήταν αυτά που είχε στο μυαλό του ο Γιαννακόπουλος; Όχι βέβαια. Άλλα είχε κι άλλα συνεχίζει να ονειρεύεται για την ομάδα του. 

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για το μπέρδεμα του Πασκουάλ με τις προσθήκες του Γιαννακόπουλου!

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.