Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:53 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 20:47

Καταγγελία για σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο που κρίθηκε στα χαρτιά!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αιχμές κατά των διαιτητών και των αντιπροσώπων της ομάδας φυσικής αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας αφήνει με ανακοίνωσή του το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, με αφορμή τον σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, που όπως αναφέρει, κρίθηκε στα χαρτιά! Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το 2ο ΕΠΑΛ, η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι και καθώς προηγούνταν με 3-2 το 3ο ΓΕΛ, ο αγώνας διακόπηκε αναίτια και δεν χτυπήθηκε το 5ο πέναλτι του 2ου ΕΠΑΛ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο σχολικός αγώνας που δεν έληξε ποτέ…

Το σχολείο μας συμμετείχε στους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου. Στις 2 Μαρτίου 2018 αγωνίστηκε με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, αγώνας που δεν έληξε ποτέ, παρά μόνο στα χαρτιά και με αποτέλεσμα αμφισβητούμενο.

Αναλυτικότερα, ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και όπως προβλέπεται χτυπήθηκαν πέναλτι. Ενώ χτυπήθηκαν 4 πέναλτι και το αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου, ο αγώνας διακόπηκε και αναίτια δεν χτυπήθηκε το 5ο πέναλτι.
Ενώ το σχολείο μας άσκησε ένσταση γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί και οι κείμενες διατάξεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώθηκε στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, απόφαση που στηρίχθηκε στο φύλλο αγώνα του Διαιτητή.

Είμαστε έκπληκτοι γιατί έγινε παραποίηση του αποτελέσματος, στο φύλλο αγώνα!

Υποθέτουμε ότι οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι διαιτητές και οι αντιπρόσωποι της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, οι οποίοι ενώ ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι δε γνωρίζουν το αποτέλεσμα…..

Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι”…

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2102 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.