Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 20:44

“Ο Παναιτωλικός δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χρήστος Στούμπος, αναφέρθηκε στα έξι χρόνια παρουσίας του Παναιτωλικού στη Super League και την πολιτική του συλλόγου αναφορικά με τη γηπεδική βία, όπως και το γεγονός ότι το όνομα της ομάδας δεν υπάρχει σε κανέναν ύποπτο αγώνα και δεν θέλει “πλάτες” αλλά καθαρό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η ανάρτηση:

Έξι χρόνια στη Super League μία (1) και μοναδική φορά ένας ανεγκέφαλος πέταξε ένα (1) πλαστικό ποτήρι καφέ στον αγωνιστικό χώρο. Εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου (ναι, στο γήπεδο Παναιτωλικού λειτουργούσαν και λειτουργούν χωρίς «βλάβες» και black out), παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη και απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο. Χρειάστηκε να μπει λουκέτο σε Θύρα και λαμβάνεται κάθε μέτρο για να υπάρχει ασφαλές περιβάλλον για αξιωματούχους, αγωνιζόμενους, θεατές, κάθε αγώνα. Ο Παναιτωλικός δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές. Το κάνει πράξη!

Το όνομα του Παναιτωλικού δεν υπάρχει σε κανένα από τους δεκάδες ύποπτους αγώνες που στέλνει κάθε τόσο η UEFA για διερεύνηση. Ούτε έχει καμία δικαστική εκκρεμότητα. Δεν υπάρχουν προσφυγές εργαζομένων που διεκδικούν χρήματα. Δεν θέλει δανεικούς παίκτες, συναλλαγές και «πλάτες», αλλά καθαρό ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός δεν αρκείται σε θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές. Το κάνει πράξη!

Τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχούν, θεωρητικές αναλύσεις, λόγια του αέρα, κατάρες ή ευχές. Δεν είναι καιρός, πριν απ’ όλα αυτά, ο καθένας να δείξει και τις πράξεις του;

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1520 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.