Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 18:42

Αγρίνιο: Από 5 Μαρτίου νέα διανομή ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στην περιοχή Τρία Φανάρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου στον τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κος Κωνσταντίνος Καλαντζής ενημερώνει την Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr για τη νεα διανομή συσσιτίου που ξεκίνησε στην περιοχή Τρία Φανάρια και ήρθε να προστεθεί στις ήδη υφιστάμενες δομές.

kostas kalantzis

Ο κος Κωνσταντίνος Καλαντζής μας δήλωσε:

"Ξεκίνησε νεα διανομή συσσιτίου απο τον Δήμο Αγρινίου μέσω ΕΣΠΑ από την Δευτέρα 5 Μαρτίου με στόχο την διανομή σε 100 άτομα στην περιοχή Τρία Φανάρια και μοιράζεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρυντικά, υπάρχει συμμετοχή του κόσμου. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά με στόχο πάντα την καλύτερη παραγωγή έργου στον τομέα αυτό. Οι ανάγκες της πόλης μας είναι πολύ μεγάλες. Το πρόγραμμα αυτό έχει σαν στόχο να συμπληρώσει τα κενά που μπορεί να υπάρχουν από τα άλλα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου, απευθυνόμενοι σε ανθρώπους με καθαρά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια."

Διαβάστηκε 4434 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 19:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033