Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 18:23

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: «Είναι σημαντικό το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου να ενημερώνεται για τα νέα επιστημονικά δεδομένα» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της τοπικής Διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Επαμεινώνδας Τάνταρος και η γραμματέας Λαμπρινή Κολοβού εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών με θέμα: «Πρώιμη παρέμβαση σε βρέφη υψηλού κινδύνου. Το μέλλον στην αποκατάσταση» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 09 και 10 Μαρτίου 2018.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συγχαίρει την Οργανωτική Επιτροπή και ιδιαίτερα την κα Ελένη Σκουτέλη Παιδονευρολόγο, Επιστημονική Υπεύθυνη Τμήματος Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών, την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου καθώς και τους αξιόλογους επιστήμονες που συμμετείχαν στο Συνέδριο.

Είναι πολύ σημαντικό για την Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου να δίνεται η δυνατότητα στο επιστημονικό προσωπικό του κέντρου να ενημερώνεται στα νέα επιστημονικά δεδομένα για την καλύτερη αποθεραπεία και αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρίες».

elepap-athina (1)

elepap-athina (2)

elepap-athina (3)

elepap-athina (4)

elepap-athina (5)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.