Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 17:37

Νεοσύλλεκτοι οπλίτες επισκέφθηκαν το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ομάδα νεοσύλλεκτων οπλιτών του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου «Σχης Καραχρήστος» επισκέφθηκε την Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, όπου οι νεοσύλλεκτοι εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή, και συνομίλησαν μαζί τους.

«Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία του Διοικητή 2/39 Συντάγματος Ευζώνων της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριου Σπύρου μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων της Χώρας μας προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Σθένος στους στρατιώτες του Ελληνικού μας Στρατού» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

oplites-panagia-eleousa (1)

oplites-panagia-eleousa (3)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1776 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.