Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 15:03

Δήμος Ναυπακτίας: Ημερίδα με θέμα "Παιδί και Δημιουργικότητα" (Σαβ 17/3/2018 11:30 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Παιδί και Δημιουργικότητα

Ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης με θέμα: «Παιδί και Δημιουργικότητα»,  θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 πμ, στον πρώτο όροφο του κτιρίου «Ναυπακτία» στο λιμάνι.

Η επιστημονική- ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε οποιοδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με το ρόλο της Δημιουργικότητας στην ανάπτυξη του παιδιού, τόσο σε προσωπικό- ψυχικό  όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς διακεκριμένη επιστημονική ομάδα θα αναπτύξει το θέμα από διάφορες σκοπιές. Κεντρικοί ομιλητές αποτελούν ο Ψυχολόγος Στεφανάτος Αλέξης, ο καθηγητής Κοινωνιολογίας Λαμπρίτσιος  Χρήστος, ο καθηγητής Φυσικής και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Τερζής Αντρέας, καθώς και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος του ΚΔΑΠ Γαλατά και Δημιουργός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πυθαγόρα» Μυκωνιάτης Μάρκος. Τέλος, αλλά εξίσου σημαντική είναι και  η παρουσία του εξειδικευμένου Συνεργάτη- Φυσικοθεραπευτή Παναγόπουλου Αθανάσιου.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου της «Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας» που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2017-2018.

Διαβάστηκε 1805 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.