Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 20:34

A.O. Αγρινίου: Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας με 65 – 62 από το Χαρίλαο Τρικούπη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως η ομάδα μας μάζευε τη διαφορά και προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 36 – 37. Η ομάδα μας διατηρούσε μικρή διαφορά, ενώ στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο Γιώργος Μπερερής και το ίδιο συνέβη και στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου με την αποβολή του Δημήτρη Μήτσου. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τρίποντο του Ντόβα σε μια φάση που η ομάδα μας είχε τρομερά παράπονα, καθώς το τρίποντο μπήκε σε σημείο που θεωρούμε ότι είχε εκπνεύσει ο χρόνος επίθεσης και στα τελευταία δευτερόλεπτα κράτησαν τη μικρή διαφορά.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του ο Τρικούπης εκτέλεσε 30 βολές έναντι μόνο 16 της ομάδας μας.

Παρότι υπήρξε συνεννόηση για βιντεοσκόπηση του αγώνα και μάλιστα δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα είχαν δοθεί και συγκεκριμένες θέσεις, η Διοίκηση του Τρικούπη επικαλέστηκε από μόνη της λόγους ασφαλείας και έστειλε την κάμερα τόσο τη δική μας όσο και του μοναδικού καναλιού της Αιτωλοακαρνανίας του “ΑΧΕΛΩΟΥ” στη γωνία του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οι 50 φίλαθλοι της ομάδας μας.

Δεκάλεπτα: 24 – 11, 12 – 17, 10 – 19, 19 – 15.

Διαιτητές: Σκούτας – Καραβίτης.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Ιωάννης Δημητριάδης): Γυφτάκης, Βουρνάς 10(2), Λειβαδάς, Ντόβας 15(3), Ξηρός, Μουράτογλου 5(1), Σταυρόπουλος 8, Περρωτής 3, Τριπολίδης, Καραγκιολίδης, Αδαμόπουλος 2, Πολίτης 22(1).

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 18(1), Μπερερής 2, Κυριλής Θ., Μουρατίδης 7(2), Γκρέκας 7(1), Κυριλής Δ. 12(2), Τάσσος 3, Κασαμπαλής 8, Μήτσου 5(1), Σταύρου, Ρέντζιος, Τάγκας.

Διαβάστηκε 1903 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.