Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 19:48

Παναιτωλικός - Κ20: Νίκη στην Ξάνθη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια σημαντική νίκη πήρε σήμερα ο Παναιτωλικός στην Ξάνθη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ20 της Super League. Επικράτησε 2-1 με τον Στάθη Μπελεβώνη να σημειώνει τα δύο γκολ.

Στο 24’ μετά από σουτ του Γεωργούση και απόκρουση του τερματοφύλακας, ο Μπελεβώνης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οχτώ λεπτά αργότερα από μπαλιά του Γεωργούση ο Μπελεβώνης ήταν και πάλι εύστοχος κάνοντας το 0-2. Στο 54’ η ομάδα μας έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ και στην αντεπίθεση η Ξάνθη μείωσε σε 1-2. Με τον Παναιτωλικό να ελέγχει το παιχνίδι δεν άλλαξε τίποτα στο σκορ στο υπόλοιπο του αγώνα.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Γιαννιώτης, Χριστογιάννης, Πριόνας (77’ Κυζερίδης), Λιάβας (92’ Ντόβας), Τσιγγάρας, Μπακογιάννης, Νταλακούρας, Αλομπισάτ (85’ Τσιαντής), Μπελεβώνης, Γεωργούσης.

Διαβάστηκε 1891 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.