Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 19:38

Όνειρο ήταν και πάει…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ξάνθη μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να αφήνει τους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι και να να προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Η Ξάνθη έχασε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τα καναρίνια να μην κάνουν καλή εμφάνιση. Ο Ιταμπέλ ήταν εκτός παιχνιδιού και οι παίκτες του Δέλλα δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Η Ξάνθη προηγήθηκε στο παιχνίδι μετά από ένα στημένο και κεφαλιά του Κάστρο. Ο Παναιτωλικός αντέδρασε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, χωρίς όμως να βρει ευκαιρία και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να χάνει μεγάλη ευκαιρία, από στημένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος αλλά και πάλι δεν μπορούσε να βρει τις ευκαιρίες για να απειλήσει. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοράρ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μπεχαράνο αστόχησε από κοντά. Στο 83λεπτο ο Παναιτωλικός συνέχισε με δέκα αφού ο Άργκους δεν μπορούσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα τα καναρίνια να μην καταφέρουν τίποτα μέχρι το τέλος.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

14' Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Γύρισμα του Μπαξεβανίδη από δεξιά που βρίσκει τον Κάστρο αμαρκάριστο στην περιοχή, αλλά στο σουτ που επιχείρησε του είπε «όχι» ο Κυριακίδης!

23' ΓΚΟΛ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ 1-0! Άψογη εκτέλεση φάουλ του Τριάδη και πετάγεται στο ύψος της μικρής περιοχής ο Κάστρο, που με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Δίκαιη εξέλιξη βάσει της εικόνας του ματς

45' Ευκαιρία για την Ξάνθη!. Φάση-καρμπόν με αυτή του γκολ, αλλά από την άλλη πλευρά, με τον Κάστρο να παίρνει εκ νέου την κεφαλιά, αλλά ο Κυριακίδης κατάφερε να αποκρούσει

46’ Έναρξη Β μέρους

68' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, η πρώτη του στο ματς! Εκτέλεσε ο Μοράρ, απέκρουσε δύσκολα ο Ζίβκοβιτς

77' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Κεφαλιά του Μπεχαράνο, η μπάλα άουτ.

80' Σουτ του Τριάδη, μπλόκαρε ο Κυριακίδης

90+4 Τέλος στο παιχνίδι

 

PANAITOLIKOS1926.GR

 

Διαβάστηκε 1830 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.