Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 21:52

Κατώτερος των προσδοκιών!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε στην Ριζούπολη και γνώρισε την ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης. Οι παίκτες του Δέλλα δεν συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

Ο Απόλλων προηγήθηκε κόντρα στην ροη του αγώνα αλλά τα καναρίνια δεν αντέδρασαν ποτέ, με αποτέλεσμα να δεχτούν και δεύτερο γκολ. Οι παίκτες του Δέλλα μείωσαν μετά από ωραία συνεργασία αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τις ευκαιρίες που θα τους έδινε την ισοφαρίσει.

Ο Απόλλων προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μπαρμπόσα και διπλασίασε τα τέρματα του με γκολάρα του Αλμπάνη. Τα καναρίνια μείωσαν με τον Ντιας.

Το ντεμπούτο του για πρώτη φορά έκανε ο Ιταμπέλ.

Αποχώρησε τραυματίας στο 27λεπτο ο Μάζουρεκ.

Απόλλων Σμύρνης- Παναιτωλικός 2-1

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Τα καναρίνια απείλησαν πολύ νωρίς με τον Μάζουρεκ με τον Απόλλωνα να απαντάει με τον Αλμπάνη. Οι παίκτες του Δέλλα παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο προσπάθησαν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία με τον Ντιάς. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους και κόντρα στην ροη της αναμέτρησης, ο Απολλων μπήκε μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Μπαρμπόσα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν ήταν καθόλου καλός, δεν μπορούσε να πλησιάσει την εστία του Απόλλων που απειλούσε με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές πέτυχε και το δεύτερο γκολ. Τα καναρίνια μέχρι το 71λεπτο έδειχναν ανήμπορα να αντιδράσουν, μέχρι να δημιουργήσουν μια καλή ευκαιρία που ο Ντίας την ολοκλήρωσε και μείωσε στο σκορ. Στην συνέχεια τα καναρίνια έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Μαρινάκη άλλα δεν κατέφεραν να φτιάξουν άλλη εύκαιρα και γνώρισαν την ήττα.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

2' Ο Στάθης με ένα δυνατό πλάγιο έφερε την μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού, όμως το γύρισμα του Κονέ από τα δεξιά κατέληξε άουτ.

5' Φάση για τον Παναιτωλικό. Ο Μάζουρεκ βγήκε απέναντι στον Χουάντερσον, όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο γκολκίπερ του Απόλλωνα μάζεψε με διπλή προσπάθεια.

9' Ο Στάθης και πάλι με δυνατό πλάγιο γέμισε στην περιοχή του Παναιτωλικού, όμως ο Κυριακίδης ήταν σε ετοιμότητα.

13' Τελική για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Ρόσα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

15' Σέντρα του Ναδάλες, η μπάλα κόντραρε και πήρε πορεία προς την εστία, όμως ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ.

20' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Αλμπάνης μπήκε στην περιοχή επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κυριακίδη σουτάροντας στην κλειστή γωνία, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε με το πόδι.

23' Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Ρόσα έσπασε στον Ντίας, που μπήκε στην περιοχή, όμως ο Ναδάλες του πήρε την μπουκιά απ΄ το στόμα και με προβολή έστειλε την μπάλα δίπλα απ' την εστία.

27' Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Στη θέση του Μάζουρεκ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, πέρασε ο Βασιλούδης

45' ΓΚΟΟΛ 1-0 Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ! Έπειτα από κόρνερ του Ναδάλες, ο Μπαρμπόσα πήρε την κεφαλιά όμως άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

46’ Έναρξη Β μέρους

47' Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Σέντρα του Κονέ από τα δεξιά, ο Αλμπάνης δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και ο Μύγας, που αιφνιδιάστηκε παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

58' ΓΚΟΟΛ 2-0 Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ! Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Αλμπάνη, που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

61' Φάση μετά από αρκετή ώρα για τον Παναιτωλικό. Ο Μπεχεράνο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Χουάντερσον μπλόκαρε.

71' ΓΚΟΟΛ 2-1 Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μαρινάκη ο Ρόσα έπιασε το σουτ, ο Χουάντερσον έδιωξε και ο Ντίας με κοντινή προβολή πήρε το ριμπάουντ κι έβαλε φωτιά στο ματς.

78' Φάση για τον Παναιτωλικό. Ο Μαρινάκης κινήθηκε έξυπνα στην περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να πιάσει γεμάτα την κεφαλιά.

88' Αναστάτωση στην άμυνα του Απόλλωνα, ο Ρόσα πέρασε κάθετη μπαλιά όμως ο Χουάντερσον βγήκε και μάζεψε.

90+3 Τέλος στο παιχνιδι.

http://panaitolikos1926.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 1800 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.