Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 19:50

Ένας Αγρινιώτης «ξεσηκώνει» την Θεσσαλονίκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Δρακόπουλος είναι αναμφισβήτητα απο τους αγαπημένους τραγουδιστές της Θεσσαλονίκης και φέτος όπως όλα δείχνουν είναι η χρονιά του, ξεκινώντας πριν λίγες μέρες τις εμφανίσεις του στο Bedroom Club, ένα απο τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας!

Ο καλυβιώτης ταλαντούχος τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος από τις 27 Φεβρουαρίου εμφανίζεται σε ένα εβδομαδιαίο Live, στο Bedroom Club, που άνοιξε πρόσφατα τις ¨πόρτες¨ του, ενώ το κοινό της πόλης τον υποδέχτηκε θερμά!

Ο Ανδρέας παράλληλα ετοιμάζει το δεύτερο τραγούδι του που θα το κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό , μετά την πρώτη επιτυχία του «Κανένας Άλλος», ενώ σίγουρα για τη συνέχεια θα περιμένουμε κάτι αντίστοιχο…!

Πριν λίγο καιρό ο Ανδρέας Δρακόπουλος μαζί με τον Βασίλη Μπατή ολοκλήρωσαν με επιτυχία της εμφανίσεις τους σε μια άλλη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης, στο Voice Live Stage, όπου ξεσήκωσαν τη νεανικό κοινό και «απογείωσαν» με το μουσικό πρόγραμμά τους τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Πληροφορίες και φωτογραφίες από livefever.gr-kalyvia.gr

Διαβάστηκε 2178 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 19:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.