Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 17:29

Όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας στον χάρτη του iAitoloakarnania.gr!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού»! Η ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr συγκέντρωσε σε έναν χάρτη όλους τους Αιτωλοακαρνάνες που επιχειρούν στην Αττική.

Η ιστοσελίδα iAitoloakarnania.gr πιστή στην ανάδειξη και προβολή του νομού Αιτωλοακαρνανίας, αυτή τη φορά συνεχίζει μέσω της συγκέντρωσης όλων των Αιτωλοακαρνάνων της Αττικής σε έναν διαδραστικό χάρτη της Google.

Περιηγηθείτε σε όλες τα μήκη και πλάτη της Αττικής, πατήστε πάνω στα σχετικά εικονίδια θα βρείτε διευθύνσεις, τηλέφωνα επικοινωνίας, ακόμη και φωτογραφίες του χώρου.

Επίσης, δεξιά από τον τίτλο του χάρτη «Αιτωλοακαρνάνες στην Αθήνα» υπάρχει ένα σύμβολο όπου πατώντας μπορείτε να βρείτε την επιχείρηση που εσείς έχετε ανάγκη. Πάντα στηρίζοντας ανθρώπους από τα μέρη μας…

* Όσοι Αιτωλοακαρνάνες θέλουν να προστεθούν ΔΩΡΕΑΝ στον χάρτη μπορούν να στείλουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στην σελίδα του facebook iAitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 9060 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 17:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα