Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 20:53

Το συγκρότημα «Method of 3» από τη Λαμία γύρισε το νέο videoclip στη Σταμνά Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τα γραφικά στενάκια της Σταμνάς και η παραλία της λιμνοθάλασσας πρωταγωνιστούν σε ένα ακόμη μουσικό κομμάτι με το όμορφο χωριό του Μεσολογγίου να συνεχίζει να εμπνέει τους καλλιτέχνες.

Tο συγκρότημα «Method of 3» είναι μια παρέα ανθρώπων με έδρα τη Λαμία, οι οποίοι παίζουν και τραγουδούν πασίγνωστα ροκ και άλλα κομμάτια μ’ ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Για το τραγούδι «Ελεύθερος θα ζήσω» επιλέχθηκε η Σταμνά και η περιοχή της με τις πανέμορφες εικόνες για να γυριστεί το βιντεοκλίπ. Η επιλογή σχετίζεται και με το γεγονός πως η Σταμνά αποτελεί τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή Μπάμπη Μπεσλεμέ.

Για το λόγο αυτό η αφιέρωση απευθύνεται στη μητέρα του και φίλους του και σε «όλους όσους έχουν στην καρδιά και στο μυαλό τους τον όμορφο τόπο καταγωγής τους».

Κιθάρα-φωνή: Μπάμπης Μπεσλεμές
Μπάσο: Σάκης Ζαρδάς
Τύμπανα: Δημήτρης Καραγιώργος
Κλαρίνο: Δημήτρης Κούτης
Στίχοι: Βασίλης Κουλτούκης
Ήχος: Δημήτρης Κουτρουμπάς

 

iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 4170 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.