Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 23:16

Ποιο μέρος του άνδρα θα κοιτάξει πρώτα μια γυναίκα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το περιοδικό Men's Health προσπάθησε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα φιλοξενώντας μια έρευνα 200 γυναικών οι οποίες εκλήθησαν να απαντήσουν τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα σε έναν ελκυστικό άνδρα που συναντούν στο δρόμο. 

Σύμφωνα με τις περισσότερες απαντήσεις, οι γυναίκες κοιτάζουν πρώτα τα μάτια και μετά το χαμόγελο. Στη συνέχεια οι περισσότερες γυναίκες απάντησαν πως προσέχουν το ύψος του άνδρα, τα χέρια του και το συνολικό στυλ του.

Το περιοδικό, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent, συνέχισε την έρευνα του, δείχνοντας τη φωτογραφία ενός ελκυστικού άνδρα στην παραλία, ο οποίος φορούσε μόνο το μαγιό του και παρατηρώντας τις κινήσεις των ματιών των 200 γυναικών. 

Το αποτέλεσμα έδειξε πως οι περισσότερες γυναίκες κοιτούν πρώτα του κοιλιακούς ενός άνδρα και στη συνέχεια το πρόσωπό του. Οι λιγότερες γυναίκες εστίαζαν στους ώμους και τους δικέφαλους. 

pronews.gr

 

Διαβάστηκε 7957 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.