Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 22:51

Καλύτερο Joy-Radio τραγούδι 2018 Νικητής του διαγωνισμού ο Θωμάς Δημητρακόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Joy μετά από διαγωνισμό και ψηφοφορία του κοινού, ανέδειξε το καλύτερο Joy τραγούδι 2018. Νικητής του διαγωνισμού, ο Θωμάς Δημητρακόπουλοςμε το τραγούδι του «Απόψε θέλω να χορέψω» το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά από την Free Records με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου.

Οι ακροατές του Joy, με τον αριθμό ρεκόρ των πάνω από 2.000 ψήφων, έδωσε στον τραγούδι του Θωμά Δημητρακόπουλο, την πρώτη θέση στον διαγωνισμό!!!

Η βράβευση θα γίνει 17 Μαρτίου στο «Point 105» στην Καλλιθέα.

Ο σταθμός, με δελτίο τύπου, ευχαρίστησε όλους όσους έλαβαν μέρος με το τραγούδι τους και για όσους μπήκαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας.
Θερμά συγχαρητήρια στον νικητή και στο ωραίο του τραγούδι και στους δημιουργούς του. Την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής και τον στίχο ο Βασίλης Παππάς. 

https://www.youtube.com/watch?v=DAC_zjLNoDY

Διαβάστηκε 2754 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.