Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 19:48

Πού θέλουν οι γυναίκες να τις αγγίζουν;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτά είναι τα σημεία του σώματος που οι γυναίκες θέλουν να τις αγγίζουμε!

Οι άντρες ανάβουν όταν πιάνουν στήθος, μπούτι κλπ… Όμως οι γυναίκες διεγείρονται (ίσως και περισσότερο) όταν τις άγγιζουν και σε άλλα ευαίσθητα σημεία…

Όταν η Jill Di Donato αποφάσισε να γράψει για τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας, μίλησε σε έναν φίλο της. Η αντίδρασή του ήταν σαν να του είχε προτείνει να εξερευνήσει μια σπηλιά στο βυθό της θάλασσας.

«Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα της είπε. Και άλλωστε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Και μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες δε μιλάνε εύκολα στους άνδρες για αυτά τα πράγματα».

Συμφώνησε. Ξέρει ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ζητάνε τα πράγματα που τους αρέσουν και θέλουν οι άνδρες ως δια μαγείας να βρουν τα πάντα. Μια φίλη της που δουλεύει στη βιομηχανία του πορνό ως αφέντρα, της είχε πει:

«Είναι ρομαντικό όταν ο άνδρας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Δεν θέλω να του πω εγώ τι να κάνει».

Ετσι αποφάσισε να ρωτήσει διάφορες γυναίκες σε ποια σημεία του σώματός τους θέλουν να εστιάζει ο άνδρας και σταχυολογώντας τις απαντήσεις, μας παρουσιάζει έναν κατάλογο με οκτώ ανατομικά σημεία που όταν τα άγγιζουν οι άντρες εκείνες ανατριχιάζουν…

Το… μυαλό

Η Jules Kim, διάσημη κοσμηματοπώλης, λέει: «Πιστεύω ότι η σεξουαλικότητα δεν πηγάζει μόνο από το σώμα. Ερεθίζοντας το «εγώ» μπορεί να είναι εξίσου “καυτό” όπως όταν χαϊδεύεις το στήθος. Οι ερωτογενείς ζώνες είναι για να “ανοίγουν” τον κόσμο που ζει ο κάθε άνθρωπος».

Η Jules διευκρινίζει: «Είναι το όλο το σκηνικό που μπορεί να σε “ανάψει”. Μια ματιά, ένα άγγιγμα, οι στιγμές πριν από τη σεξουαλική πράξη. Αυτό που σε κάνει να θέλεις τον άντρα όλο και περισσότερο, είναι πιο πολύπλοκο σε σχέση με τη σεξουαλική πράξη. Είναι περίπου σαν αφήνεις μια πόρτα ανοιχτή, ώστε να βρει ο άλλος την ευκαιρία να την παραβιάσει». Με άλλα λόγια, η αποπλάνηση είναι μια μορφή τέχνης και για να πετύχει πρέπει να δουλέψει η φαντασία.

Οι κλειδώσεις πίσω από τα γόνατα

«Δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό, αλλά σε κάνει να νιώθεις καλά», λέει η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Caroline Hagood. Αυτό που η Caroline αποκαλεί «μικρές εκπλήξεις του σώματος» είναι ένα σημαντικό θέμα στην ποιητική της συλλογή «Lunatic Speaks».«Το άγγιγμα πίσω από τα γόνατα, υποθέτω ότι είναι ακριβώς η έκπληξη του να σε αγγίξει σε ένα σημείο που σχεδόν ποτέ δεν περιμένεις να σε αγγίξει. Είναι εκπληκτικό».Έτσι, το άγγιγμα σε απρόσμενα σημεία μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστικό.

Οι κοιλιακοί

Η στυλίστρια Jenna Perry λέει ότι αν κάποιος επικεντρωθεί με οποιοδήποτε τρόπο στην κοιλιά της, την τρελαίνει! Η Jenna έχει ένα πολύ καλοσχηματισμένους κοιλιακους και λεπτή μέση και θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι ερεθίζεται επειδή αισθάνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση για αυτό το σημείο του κορμιού της. «Ναι», λέει. «Η κοιλιά μου είναι λεπτή, αλλά ωραία».Το μήνυμα εδώ είναι: Τα σημεία του σώματός για τα οποία οι γυναίκες νιώθουν καλά, αξίζουν λίγο παραπάνω προσοχή.

Η καμάρα του ποδιού

«Αυτό είναι το δικό μου σημείο», λέει η Jill Di Donato. «Αν μου ζητήσετε να επιλέξω ανάμεσα σε ένα μασάζ ποδιών και στο σεξ θα έρθω σε πολύ δύσκολη θέση. Ο συνδυασμός και των δύο μπορεί να με οδηγήσει στα άκρα. Η πίεση στην καμάρα του ποδιού μου την ώρα που μου κάνει κάποιος σεξ θα με οδηγήσει σε οργασμό. Αν θα έπρεπε να το αναλύσω, θα έλεγα, ότι εκτός από το γεγονός ότι σε αυτό το σημείο υπάρχουν πάνω από 7.000 νευρικές απολήξεις, έχω συνδέσει τα πόδια μου με το τρέξιμο, κάτι που κάνω συχνά για να γεμίζω ενδορφίνες και για να αισθάνομαι δυνατή».

Το μέτωπο

Αν και φιλώντας το μέτωπο μπορεί να φαίνεται σαν μία απαλή και τρυφερή εκδήλωση αγάπης, μπορεί επίσης να είναι μιασημαντική πηγή διέγερσης. Η ηθοποιός και μοντέλο Kelly Rae Le Gault εξηγεί: «Ας μην γελιόμαστε. Όταν ένας άντρας με φιλάει στο μέτωπό, αυτά δεν είναι τα φιλιά της μαμάς. Αμέσως, πίσω χαμηλά στην πλάτη αρχίζω να καίγομαι και αυτό αρκεί για να φτιάξει πολύ.» Λέει επίσης ότι κατά ένα περίεργο τρόπο το μέτωπο της συνδέεται με την πλάτη της…«Οταν κάποιος με φιλάει εκεί, η πλάτη μου χαμηλά, ακριβώς πάνω από τα οπίσθιά μου, αρχίζει να πάλλεται ακριβώς όπως αν θα με άγγιζε κάποιος εκεί. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το βιώνει».

Τα αυτιά

Πάλι η Jill Di Donato αποκαλύπτει μια άλλη της ερωτογενή ζώνη. «Αναπνέοντας ο άντρας βαριά στο αυτί μου, (σε όλο το αυτί – όχι μόνο στο λοβό), με ανάβει. Το να αισθάνομαι την ανάσα του άντρα στο αυτί μου με κάνει να νιώθω δεμένη μαζί του και με κάνει να ανατριχιάζω σε όλη μου τη ραχοκοκαλιά», όπως αναφέρει το newscity1.

Ο λαιμός και η πλάτηΗ Sara Femenella, εκδότης του περιοδικού Screen & Paper θέλει ο σύντροφός της να δίνει προσοχή στον λαιμό και την πλάτη της. «Η στιγμή που νιώθεις εκεί την ανάσα, μετά ένα άγγιγμα με τα χείλια, μετά ένα μικρό δάγκωμα είναι απίστευτη. Είναι ο συνδυασμός αυτού που ξέρεις ότι θα γίνει και του τι θα ακολουθήσει μετά».

Το… στόμα

Η Nora Zelevansky, συγγραφέας του βιβλίου «Semi-Charmed Life», λέει κάνοντας πλάκα ότι η πιο ερωτογενής περιοχή στο σώμα της είναι το στόμα της. «Επειδή εκεί μπαίνει ένα στικ μοτσαρέλας και δεν βρίσκω πιο καυτό πράγμα από ένα κομμάτι τηγανιτό τυρί με μια ωραία σάλτσα».Η γυναίκα αυτή, ίσως μπορεί να φαίνεται ότι δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά το σεξ, όμως προσθέτει «Θεωρώ ότι η πιο ερωτογενής ζώνη μου είναι η αίσθηση του χιούμορ».

pronews.gr

 

Διαβάστηκε 9081 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.